footer

PROBITAS

Tehnology that you NEED

slider2

PROBITAS

Tehnology that you NEED

slider3

PROBITAS

Tehnology that you NEED

Virtualization

Virtualization: Transformarea Afacerilor prin Virtualizare

Virtualizarea imbunatateste vizibil eficienta si fiabilitatea resurselor si aplicatiilor existente intr-o organizatie. Resursele interne existente intr-o companie sunt de cele mai multe ori utilizate la o capacitate sub cea real posibila, pe modelul „o aplicatie, un server”. Departamentele de IT tinde sa consume resurse de timp pretioase pentru gestionarea serverelor, in loc sa se ocupe de inovatii si eficientizare.  Un centru de date automatizat, construit pe platforma de virtualizare VMware permite raspunsuri rapide la dinamica pietei eficientizand modul de lucru mai mult ca niciodata.  VMware vSphere  livreaza resurse, aplicatii chiar si servere unde si cand exista nevoia pentru ele. Utilizatorii VMware  reduc costurile de IT cu 50-70% prin consolidarea sli eficientizarea resurselor. VMware permite:

 • Functionarea simultana a mai multor probleme pe un singur computer folosind Windows, Linux s.a
 • Posibilitatea unui computer Mac sa foloseasca Windows creand PC Virtual pentru toate aplicatiile Windows.
 • Reducerea costurilor capitale prin cresterea eficientei energetice si necesitand mai putin spatiu hardware.
 • Aplicatiilor business sa functioneze cu cea mai mare performanta si fiabilitate.
 • Construictia unei continuitati de business prin impactul dovedit asupra recuperarii de date in cazul dezastrelor, cu ajutorul centrului de control de date.
 • Imbunatatirea controlului si gestionarea de business cu desfasurari mari de forte si mai putine telefoane de suport pentru conflicte intre aplicatii.

 

Consolidarea Serverelor: Mai mult control si flexibilitate in DataCenter

Prin consolidarea hardware-ului de server cu VMware vSphere, cea mai robusta suita de software din industrie, orice organizatie poate:

 • Mari utilizarea hardware-ului existent de la 5-15 % la 80%.
 • Reduce necesitatile hardware cu o ratie de 10:1 sau mai mult

Echipa noastra profesionista poate ajuta orice departament IT sa identifice si sa consolideze economiile facute prin utilizarea virtualizarii.

 

Gestionarea infrastructurii virtuale dintr-un singur punct

In timp ce majoritatea ofera doar solutii pentru o singura locatie in ceea ce priveste virtualizarea VMware ofera utilizatorilor posibilitatea de a gestiona o intreaga infrastucrtura virtuala dintr-un singur punct de control. Folosind produsele testate VMware vSphere, orice organizatie poate beneficia de:

 • Accelerarea previziunilor cu 50-70%
 • Gestionarea aparaturii  virtuale dintr-o locatie centrala
 • Monitorizarea perfomantelor aparaturii virtuale si a gazdelor lor.

Aceste beneficii alaturi de multe altele permit clientilor nostri sa foloseasca aparate virtuale intr-o multime de medii.

 

Automatizarea infrastructurii virtuale pentru performante de varf

Solutia livreaza niveluri de performanta, scalabilitate si fiabilitate care nu sunt posibile cu o infrastructura fizica. Folosind produsele VMware vCenter Server impreuna cu VMware VMotion si VMware DRS (Distributed Resource Scheduler) organizatiile pot:

 • Evita indisponibilitaea retelei planificata migrand catre aparatura virtuala
 • Elimina configuratiile repetitive si taskurile de intretinere.
 • Permit politici dinamice bazate pe alocarea resurselor IT.

Serviciile Profesionale VMware  pot ajuta orice organizatie de beneficieze de aceste atribute ca parte dintr-o strategie pe termen lung.

 

Business Continuity: Protejeaza Infrastuctura Critica

Simplifica procedurile de backup si recuperare a datelor prin virtualizare: datele devin usor de recuperat intr-un timp scurt, folosind unelte si metodologii deja existente. Vmware ofera beneficiile unui plan simplificat de protectie pentru toate sistemele si aplicatiile, uniformizand beneficiile unui centru de date virtualizat.

 

Elimina intreruperile planificate si neplanificate ale retelei

Solutia asigura cel mai inalt nivel de fiabilitate cu servicii integrate care sunt mai usor de utilizat si mai eficiente din punct de vedere al costului. Migrarea catre aparate virtuale elimina nevoia pentru caderi planificate sau neplanificate sau intreruperi ale serviciilor. De asemenea, VMware vSphere ofera protectia impotriva posibilelor accidente fizice pe care le-ar putea suferi solutiile traditionale.

 

Construieste planuri de recuperare eficiente in caz de dezastru

Companiile care au impiementat solutia VMware elimina costurile si au posibilitatea de recuperare a datelor in caz de dezastru , folosind un server 100% virtualizat. Utilizand aceste baze petru a construi sisteme de recuperare a datelor extrem de eficiente planurile se transforma intr-o maniera care nu afecteaza operationalitatea intre centrele primare si de backup.