footer

PROBITAS

Tehnology that you NEED

slider2

PROBITAS

Tehnology that you NEED

slider3

PROBITAS

Tehnology that you NEED

Telepresence

Cisco Telepresence – Acum colaboram de oriunde!

Pentru a prospera in climatul economic al zilelor noastre este necesar sa putem colabora cu partenerii, colegii si clientii in orice loc s-ar afla doar printr-o atingere. In acelasi timp scopul oricarei afaceri este sa aprofundeze calitatea relatiilor dezvoltate.
In trecut mentinerea relatiilor insemna intrevederi scumpe fata in fata si provocari aduse eficientei si productivitatii fara a mentiona timpul petrecut departe de casa si familie.
Teleprezenta™ Cisco aduce o noua experienta in comunicarea live, fata in fata printr-o retea care permite utilizatorilor sa colaboreze intr-un mod fara precendent. Teleprezenta™ Cisco ajuta oamenii sa se intalneasca, sa impartaseasca informatii creand continut video de inalta calitate, consultandu-se cu expertii si livrand servicii puternic personalizate, toate printr-o singura solutie.

 

Teleprezenta Cisco:

 

  • Programeaza sedinte fara suport IT
  • Faciliteaza intalniri, la fel de simplu ca un telefon
  • Oamenii sunt reprezentati la dimensiuni reale
  • Ofera control intuitiv
  • Aplicatiile pentru colaborare functioneaza pe sistemul „plug and play”
  • Participantii se pot intalni in mai multe locuri deodata, pana la 48 de locatii per sedinta
  • Utilizatorii se pot intalni, pot inregistra video de inalta calitate sau participa la evenimente speciale
  • Faciliteaza colaborarea utilizatorilor prin aplicatii precum WebEx
  • Integreaza sistemele SD sau HD existente de videoconferinta

Teleprezenta Cisco faciliteaza acum mai mult ca oricand comunicarea prin detalii precum: mimica, expresie faciala, detalii esentiale pentru negocieri.

 

Tehnologia Cisco de teleprezenta:

Intalnirile tinute prin Teleprezenta Cisco incorporeaza continut video si audio de inalta calitate fara intreruperi, intr-un mediu special. Experientele oferite de Teleprezenta Cisco ofera un continut extrem de real, ca si cum participantii s-ar afla fata in fata in aceeasi incapere.
Solutia de Teleprezenta de la Cisco ofera aplicatii complete si usor de utilizat, furnizand o arhitectura stabila, sigura la un cost mic de implementare. Teleprezenta Cisco foloseste cele mai noi echipamente si tehnologii la cele mai inalte standarde existente.

 

Retele Inteligente si Sigure

Arhitectura retelei de Teleprezenta Cisco ofera servicii incorporate, inovative si securizate pentru conexiuni interorganizationale si intraorganizationale. Cisco foloseste standarde inalte de tehnologie IP, folosind tehnologii de voce integrata si retele integrate.
Teleprezenta Cisco livreaza continut video si voce de inalta calitate in toate punctele de lucru, sediile centrale si locatiile temporare ale organizatiei. Este un sistem fiabil, operational de la implementare, oferind servicii de inalta calitate prin Internet pe banda limitata sau Internet broadband.

 

Mediu Optimizat

Solutia integreaza camere si monitoare, lumini, boxe, proiectoare si capabilitati de videoproiectie pentru incaperi mai mari. Camerele de teleprezenta Cisco pot folosi mobila special proiectata si executata sau mese si scaune deja existente.