footer

PROBITAS

Tehnology that you NEED

slider2

PROBITAS

Tehnology that you NEED

slider3

PROBITAS

Tehnology that you NEED

Supraveghere Video

Sisteme de supraveghere video cu circuit inchis si sisteme de detectie si avertizare la efractie

Sistemele de supraveghere video au o gama larga de aplicatii ce variaza de la cateva camere pana la sute de camere. Solutii cu management avansat si cu posibilitate de scalare reduc investitiile in calibrarea continua a solutiilor de supraveghere. Cu un mare grad de flexibilitate, solutiile oferite variaza de la solutii complet analogice, la solutii hibride si solutii complet IP. Sistemele de detectie si avertizare la efractie folosite vin in completarea celor de supraveghere video cu circuit inchis si control acces pentru a mari gradul de siguranta al obiectivului protejat.

Cea mai noua inovatie in domeniul tehnologiei de compresie este H.264, aceasta oferind imagini video clare pentru o experienta de vizionare optima. Folosirea acestei tehnologii de compresie video poate reduce dimensiunea imaginilor video inregistrate cu pana la 80%. Inregistratoarele ce folosesc standardul H.264 permit stocarea imaginilor cu o calitate superioara si cu un consum mai mic de spatiu de stocare. Acest lucru eficientizeaza consumul de resurse, timp si energie. Probitas va ofera, pentru toate solutiile sale, acest tip de compresie a inregistrarilor.

 

Sisteme de supraveghere video analogice:

Aceste sisteme sunt cele mai vechi si mai raspandite insa fac fata din ce in ce mai greu cerintelor pietei. Sunt cele mai accesibile ca pret si constituie o solutie usor de administrat in cazul instalarilor cu numar mic de camere si locatii. Acest tip de sisteme permite acum si arhivarea a imaginilor cu standardul H.264, acest lucru facandu-le sa fie inca un concurent valid pentru solutii hibride sau full IP.

 

Sisteme de supraveghere video hibride

Acolo unde este nevoie de adaptabilitate si compatibilitate, solutiile oferite de Probitas sunt capabile sa inglobeze atat vechile camerele analogice cat si noile camere IP. Acest tip de sisteme este in masura sa ofere clientului posibilitatea de a extinde viata sistemelor analogice existente si de asemenea ofera o reducere a costurilor necesare modernizarii sistemului de supraveghere video. Un astfel de sistem faciliteaza migrarea de la un sistem analogic catre un sistem IP, lucrul acesta facandu-se fara oprirea sistemului.

 

Sisteme de supraveghere video IP

Tehnologia IP revolutioneaza sistemele de supraveghere video. In aceasta tehnologie semnalele video sunt digitalizate si sunt transferate prin reteaua IP (Internet Protocol), facand posibila adaugarea unor functii suplimentare si reducerea costului sistemului. Avantajele oferite de sistemele IP sunt: modularitatea, scalabilitatea, consumul redus de energie si usurinta in administrare. Acest tip de sisteme sunt destinate atat locatiilor cu numar mic de camere dar si locatiilor cu sute de camere sau obiective cu mai multe locatii. Tehnologia acestui tip de sisteme permite administrarea unitara a unui numar nelimitat de locatii, acest lucru reducand costurile si crescand gradul de securitate al informatiilor stocate.

supvid2