footer

PROBITAS

Tehnology that you NEED

slider2

PROBITAS

Tehnology that you NEED

slider3

PROBITAS

Tehnology that you NEED

Network Security

Network Security : Retele mai sigure, mai eficiente si mult mai flexibile

Perimetrul retelelor traditionale sufera transformari o data cu noile practici de business. Cisco Secure Bordless Networks promoveaza tehnologiilecare maximizeaza productivitatea fortei de munca protejand in acelasi timp datele companiei, resursele si stafful.

Tehnologii precum, colaborarea, cloud computing si aplicatii software si hardware sunt folosite pentru a mari si eficientiza distributia fortei de munca. Implementarea acestor tehnologii maresc protectia asupra companiilor si afacerilor in timp ce permit si maresc libertatea si flexibilitatea atribute esentiale asteaptate de angajati.

 

Retelele Cisco Secure Bordless sunt:

  • Flexibile: ajuta la protectia angajatilor mobili, extind serviciile care inainte puteau oferite de la birou si aduc serviciile de securitate mai aproape de utilizatori.
  • Integrate: Solutia completa de la Cisco foloseste reteaua pentru a utiliza intr-un mod mult mai inteligent solutia, oferind control , sporind gradul de constientizare a securitatii identitatii si serviciilor.
  • Proactive: Analizeaza si furnizeaza informatiile direct catre publicul potrivit, device-uri si locatii.

Solutiile Cisco Secure Bordless Networks construiesc infrastucturi retelistice de inalta siguranta la eficienta maxima , reducand in acelasi timp consideranbil costurile de intretinere. Cisco Secure Bordless Networks constitutie o abordare flexibila pentru retele bordless si provocarile contemporane de securitate. Intr-o lume conectata fara granite, provocarile securitatii de retea devin din ce in ce mai complexe. Retelele bordless neadecvate sau tipuri inadecvate de securitate pot bloca afaceri sau intrerupe productivitatea, avand efecte adverse asupra relatiilor cu clientii, ducand la pierderi finaciare.

Solutiile Cisco de securitate subliniaza si maresc continuitatea, disponibilitatea si productivitatea Aceste solutii aduc o abordare flexibila a securitatii, ajutand departamentele de IT care pot sa:

  • Identifice amenintarile in stadii emergente si sa emita raspunsuri in timp foarte scurt. Solutiile Cisco de securitate reduc timpul de nefunctionare reducand astfel, riscurile asupra organizatiei, angajatilor si datelor. Beneficiind de o actualizare continua impotriva celor mai noi amenintari, protejeaza afacerea dumneavoastra si reputatia companiei imbunatatind gradul de loialitate vis a vis de clienti.
  • Intareasca politicile de business si sa le adapteaze bunelor practici si reglementarilor din industrie. Adaptandu-se la schimbarile din mediul corporatist, Cisco Security furnizeaza ghidaje pentru industrie si solutii care protejeaza bunurile critice pentru aceasta si sprijina politicile companiei in relatie cu orice persoana, device sau locatie evitand astfel pierderile.
  • Creasca eficienta operationala, micsoreaze complexitatea si sa reduca, costurile implementarii solutiilor de securitate. Solutiile Cisco Security detin o interfata intuiva, prietenoasa care faciliteaza managementul timpului si reduce costurile prin eficientizarea proceselor. Aceste solutii inlesnesc un management centralizat de control, cu o singura imagine asupra mediului retelistic, stimuland eficienta si micsorand costurile.
  • Protejeze activele valoroase. Cisco Security imbunateste capacitatea de adaptare a afacerilor prevenind nefunctionabilitatea prin protectie impotriva amenintarilor si malware-ului. Aceste solutii fac integrarea noilor angajasi mai usoara, device-urilor si serviciilor, desi in mod traditional acestea ar putea duce la cresterea amenintarilor interne si externe.