footer

PROBITAS

Tehnology that you NEED

slider2

PROBITAS

Tehnology that you NEED

slider3

PROBITAS

Tehnology that you NEED

Multimedia

Comunicarea prin mijloace grafice este mai eficienta si mai accesibila, crezand ca „o imagine face cat o mie de cuvinte”, Probitas International va pune la dispozitie solutiile audio-video de care aveti nevoie pentru a comunica. Echipamentele oferite de Probitas International schimba modul in care comunicati si interactionati in cadrul companiei sau cu clientii dumneavoastra. Pixul si hartia sunt inlocuite cu mijloace moderne de expunere a prezentarilor sau a comunicarilor dumneavoastra. Probitas International va furnizeaza solutii in urmatoarele domenii:

  • Video proiectoare pentru sali de conferinta
  • Video proiectoare pentru sali de cinema
  • Sonorizari
  • Home entertainment

 

Video proiectoare

Pentru mesaje cu impact maxim, recomandam o solutie de proiectie video cu un consum redus de energie si de intretinere. Gama de produse variaza de la proiectoare portabile la proiectoare pentru proiectie 3d in sali de cinema. Indiferent de dimensiunea audientei, de la cateva persoane la cateva sute, furnizam produse care sunt proiectate pentru fiecare tip de aplicatie in parte.

Pentru sali de cinema punem la dispozitie solutii complete de video proiectie, analogice si digitale pana la rezolutii de 4K. In functie de marimea salii si cerintele dumneavoastra va proiectam solutia optima si cea mai eficienta din punct de vedere al costurilor.

 

Sonorizare

Alaturi de video proiectoare, sistemele audio va asigura o fidelitate mare a prezentarilor. Atunci cand numarul de participanti la o prezentare este mare, aveti nevoie de un sistem de amplificare si transmitere a sunetului. Pentru ambiante cat mai placute si o experienta deosebita a clientilor in spatiul comercial recomandam sistemele de sonorizare oferite de Probitas International, de la parteneri de renume mondial.

In salile de proiectie sau de cinema va oferim sisteme de sunet surround pentru o experienta cat mai placuta. Fidelitatea si calitatea sunetului sunt cele mai ridicate intr-un astfel de sistem, de aceea am ales producatori prestigiosi in domeniu, pentru solutiile complete din portofoliu.

 

Home entertainment

Incepand cu aplicatiile mici, rezidentiale pana la sisteme complete de proiectie, sonorizare si iluminat, folosind ecrane de proiectie sau ecrane LCD cu sisteme de sunet surround si cu sisteme de iluminat veti viziona filmele preferate format HD la o calitate a sunetului exceptionala. Prin integrarea tuturor componentelor unui sistem home entertainment aducem experienta cinematografului la dumneavoastra acasa.