footer

PROBITAS

Tehnology that you NEED

slider2

PROBITAS

Tehnology that you NEED

slider3

PROBITAS

Tehnology that you NEED

Mobilitate si comunicatii Wireless

Mobility & Wireless: Afaceri oriunde, oricand

Soluțiile de mobilitate ajută angajații, partenerii și clienții să-și desfășoare afacerile oriunde și de pe orice dispozitiv. Soluțiile de la Cisco furnizează o rețea mobilă, protejată pe dispozitive mobile, pentru a oferi angajaților mobili ecosistemul de aplicații de care au nevoie.

Prin conexiunile continue intre oameni, informatii si aplicatii de business indiferent de locurile in care acestea se afla, Cisco Mobility  aduce trei beneficii organizationale majore:

  • Insight: Angajatii iau decizii de mare acuratete bazate pe informatii contextuale, de ultima ora, care vin in intampinarea obiectivelor financiare, imbunatatind relatia vanzator-client si interactiunea cu furnizori si parteneri.
  • Colaborare: Angajatii comunica cu oameni si device-uri pentru o mai buna colaborare interna ducand la scaderea timpului decizional.
  • Constientizare: Angajatii au acces la informatii centralizate si informatii critice privind bunuri si colaboratori venind astfel in intampinarea nevoilor consumatorilor cu scopul final de a reduce costurile de achizitii.

Evolutia retelelor wireless LAN catre retele de o reala mobilitate imbunatateste performanta departamentelor IT catre o noua era a device-urilor mobile, unind mai multe retele wireless printr-o singura interfata de control, construind o platforma deschisa pentru dezvoltarea aplicatiilor mobile.
Dincolo de suportul pentru o multitudine de aplicatii, solutiile mobile Cisco maresc performanta aplicatiilor furnizand informatii in timp real din retea.

 

Productivitate crescuta, Colaborare mai eficienta si Rata de Raspuns imediata.

Progresul globalizarii, bugetele mici si cresterea nevoii clientilor pentru raspunsuri rapide cer liderilor organizationali sa foloseasca solutii mobile urmarind cresterea avantajelor de business. Solutiile mobile pot ajuta orice companie sa isi mareasca incasarile, sa controleze costurile de deplasare si faciliteaza:

  • Micsorarea timpilor de raspuns catre clienti
  • Reactii rapide catre schimbarile din piata
  • Adaptare in timp real prin acces la date

Retelele wireless sunt o componenta cheie a solutiilor de mobilitate ajutand la cresterea eficientei timpului petrecut la locul de munca:

  • Retelele wireless faciliteaza comunicarea cu oameni, aplicatii si resurse in timp real prin campusuri, filial, sucursale si locatii indepartate oferind o varietate de device-uri.
  • Furnizorii de solutii recunosc cererea si ofera noi servicii wireless inovative
  • O data cu extinderea retelelor publice wireless, aplicatiile mobile devin accesibile angajatilor fie ca se afla in mijloace de transport, cafenele, restaurante sau hoteluri.