footer

PROBITAS

Tehnology that you NEED

slider2

PROBITAS

Tehnology that you NEED

slider3

PROBITAS

Tehnology that you NEED

Microsoft Technologies

Solutii  Microsoft – Unified Communications

 

Conecteaza persoanele potrivite acum

 • Contacteaza angajati, colegi, parteneri pe baza disponibilitatii lor si doar printr-un click comunica in cel mai potrivit mod: prin e-mail, Voice-over Internet Protocol (VoIP), mesagerie instant, prin conferinta audio, video, web. Acceseaza toate comunicatiilor printr-un singur semn si o singura casuta postala virtuala.
 • Conectare prin Microsoft Office, Microsoft Office Outlook sau alte aplicatii folosite in in rutina de zi cu zi.
 • Asigura comunicare sigura si stabila de la birou, de pe drum sau de acasa printr-un singur client, familiar de la computerul personal, de pe web sau de pe alte device-uri inteligente.
 • Aduce oamenii impreuna prin conferinte web pentru a imbunatati colaborarea intre echipe si costurile calatoriile dar si impactul asupra mediului.

 

Simplifica managemetul si maximeaza resurselor si bugetele

 • Imbunatateste operasiunile prin unelte de management centralizat. Solutiile Microsoft de Unified Communications Furnizeaza liabilitate, fiabiliztate si scalabitate.  Asigura casute postale virtuale cu costuri mai mici, permitand organizatiilor sa isi aleaga propriile metode de stocare
 • Consolideaza telefonia, voicemail, si sistemele de e-mail si e micsora vizibil costurile de intretinere si servicii pentru organizatii cu ramuri aflate la distanta.
 • Stabileste cel mai bun mix folosind solutii software si servicii pentru a intampina nevoile utilizatorilor si administratorilor.

 

Exchange 2010

Acum, mai mult decat niciodata, organizatiile au nevoie de unelte de comunicare flexibile si eficiente din punct de vedere al costurilor de implementare. Folosind  servere Microsoft Exchange 2010, organizatiile pot atinge noi nivele de perfomanta protejandu-si comunicarea interna prin intermediul interfetei prietenoase cu o mare mobilitate
Solutia Microsoft Exchange Server este o platforma de care ajuta micsorarea costurilor de mesagerie cu 50-80%, crescand productivitate prin accesul facil din orice colt al lumii, protejand afacerilor prin securitate si aplicatii capabile sa gestioneze riscurile.

 

Micsorarea Costurilor de IT printr-o platforma flexibila

Presiunea de a optimiza infrastructura IT conform lumii in permanenta miscare necesita miscare agile, investitii in solutii stabile si fiabile iar alegerile pe care o companie le face au un puternic impact asupra dezvoltarii ulterioare. Serverele Exchanege 2010 fac posibila conecarea permanenta le e-mail pentru orice utilizator. Aceasta flexibilitate este data de inovatiile pe baza carpra Exchange 2010 este construit, reducand complexitatea solutiilor traditionale.

 

Windows 7

Windows 7 deschide noi oportunatati pentru orice afacere, oferind consumatorilor un fundament robust pentru experiente de inalta calitate interoperabile pe PCuri sau device-uri. Windows 7 poate deveni o resursa de incredere pentru clienti.

 

Windows Server 2008 R2

Serverul Windows 2008 ajuta organizatiile care implementeaza aceasta solutie sa creasca fiabilitatea si flexibilitatea infrastucturii de server. Noile unelte de virtualizare, resurse web si integrarea Windows 7 duce la economisirea timpului, micsorarea costurilor si furnizeaza o platforma pentru un data center dinamic. Intelegand cum functioneaza aceste tehnologii impreuna putem asigura marirea beneficiilo, reducerea costurilor achizitiilor si valorificarea resurselor.
Cinci motive pentru actualizarea la Windows 2008 R2:

 • Hardware puternic si caracteristici de scalare
 • Reduce consumul de energie
 • Tehnologie Hyper V
 • Reduce costurile cu o infrastructura desktop virtuala
 • Management mai facil, user friendlz si eficient.

 

Oferim

Oferim o gamă largă a celor mai noi soluții certificate Microsoft. Prin evaluarea nevoilor afacerii dumneavoastră, vă oferim soluțiile de care aveți nevoie. Pentru a asigura agilitatea și eficiența afacerii, oferim soluții On-Premise sau Cloud.