footer

PROBITAS

Tehnology that you NEED

slider2

PROBITAS

Tehnology that you NEED

slider3

PROBITAS

Tehnology that you NEED

Instalatii electrice

Instalatii electrice

Evolutia continua a pietelor din toate domeniile se manifesta si in domeniul instalatiilor electrice aflat in continua cercetare si dezvoltare. Scopul Probitas este sa asigure clientilor ei fiabilitate, competitivitate si solutii tehnologice de ultima generatie. Solutiile Probitas variaza de la instalatii electrice clasice, la instalatii electrice cu bare incapsulate; de la tablouri electrice la automatizari si contoare inteligente. Probitas livreaza clientilor instalatii electrice complete care sa asigure energie de calitate, un timp de intrerupere a alimentarii cat mai mic si flexibilitate crescuta, pentru o durata de viata a instalatiei cat mai indelungata si un cost de intretinere in timp cat mai scazut.

Probitas Internațional propune prin măsurare, analizare, raportare și modernizare, energie de calitate cu costuri optime.

Echipa Probitas este pregatita pentru toate etapele: proiectare, implementare, punere in functiune, administrare.

 

Instalatii electrice cu bare incapsulate

Acest tip de instalatii electrice reprezinta noua abordare in domeniul alimentarii cu energie. Sistemele de alimentare cu energie cu bare incapsulate fixe sau mobile ofera o alternativa completa la sistemele clasice de energie. In aceasta gama de produse sunt bare fixe sau mobile, bare ce au curentul nominal intre 25A si 6.000A. Aplicatiile pentru acest tip de instalatii sunt multiple: birouri, centre logistice, depozite, centre comerciale, spitale, hoteluri, medii industriale, aeroporturi si expozitii, oferind numeroase avantaje:

  • Flexibilitatea arhitecturala a sistemului permite instalarea ulterioara de elemente fara interventii sau modificari la instalatia principala
  • Asamblarea rapida a componentelor sistemului vin ca si elemente interconectabile care usureaza si eficientizeaza timpul necesar instalarii
  • Siguranta elementelor conectate la sistem, aceastea sunt protejate impotriva deconectarii accidentale, iar componentele alimentate nu sunt accesibile- Dezmembrabil, datorita structurii modulare permite demontarea instalatiei si refolosirea acesteia
  • Halogen free – in cazul unui incendiu, sistemul de bare incapsulate nu emite niciun fel de gaze toxice
  • Protectia ridicata: gradul de protectie al unei astfel de instalatii este IP55, rezistent la sprinklere si praf

Instalatii electrice pe cablu

In completarea instalatiilor electrice cu bare incapsulate sau ca instalatii separate, Probitas ofera instalatii electrice pe cablu. In functie de natura proiectului, de modul de operare al instalatiei sau de bugetul dumneavoastra, vom oferi intotdeauna cea mai buna solutie cu cele mai bune costuri de instalare si operare.

 

 

Tablouri electrice

Fie ca este vorba de tablouri de interior sau tablouri de exterior, tablouri generale sau tablouri de distributie si automatizari, echipamentele folosite de noi ofera un grad maxim de siguranta si fiabilitate. Produsele oferite au fost alese pentru a va asigura dumneavoastra calitatea de care aveti nevoie. Prin modularitate, putem sa va oferim solutii adaptabile cerintelor si modificarilor care apar pe parcursul operarii instalatiei. Probitas va ofera tablouri complet echipate cu echipamente de la urmatorii producatori: Schneider, Merlin-Gerin, Moeller, Gewiss, Legrand.

 

Automatizari si contoare inteligente

Pentru a va usura si automatiza activitatile necesare intretinerii instalatiei de furnizare a energiei electrice, Probitas va ofera contoare inteligente si automatizari. Controlul luminii si raportarea la distanta a consumului sunt doar cateva din avantajele care le ofera astfel de solutii. Avand o astfel de retea de distributie, cu un control la nivel de detaliu si cu raportare detaliata asupra elementelor din care este compusa , veti avea parte de o vizibilitate mult mai buna asupra starii acesteia, avariile putand fi usor preintampinate.