gototopgototop
 1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>

Probitas ITC vă oferă tehnologia de care aveți nevoie

Sample Image

Descoperiti solutiile si serviciile Probitas ITC!

ProbitasITC este un lider în domeniul IT&C

Sample Image

Cisco IP Video Surveillance- Network centric, high cable IP Video Surveillance

Sample Image

Cisco Borderless Networks – Noul spațiu de lucru mobil

Sample Image

Realizam orice tip de cablari si retele electrice profesionale

Sample Image

Video Analytics – Analiza inteligentă a imaginilor video

Sample Image

Adresare Publica

PDF Print E-mail

Sisteme de adresare publica si conferinta, sisteme de traducere simultana

Sistemele de adresare publica, conferinta si traducere simultana vin in completarea celorlalte solutii oferite. Sistemele de adresare publica si evacuare se integreaza perfect cu sistemele de detectie a incendiului si cele de detectie si avertizare la efractie. Sistemele de sonorizare si traducere simultana pentru sali de conferinta completeaza gama de solutii de inalta calitate si fiabilitate Probitas International.

Adresare Publica si Evacuare

Instalatia de adresare publica si evacuare este la fel de importanta ca si instalatia de detectie a incendiului. Atunci cand sunt in joc vietile oamenilor nu se poate face niciun compromis, de aceea Probitas International va aduce sisteme de renume pe a caror fiabilitate va puteti baza.

Bosch Praesideo: Aplicatii Complexe

Bosch PraesideoSistemul Praesideo de la Bosch este prima alegere pentru aplicatii complexe de adresare publica si evacuare de urgenta. Fidelitatea cu care sunetul este redat, adaptabilitatea operationala si programul de perfectionari continue asigura statutul de lider de piata al sistemului. Fiind un sistem digital, Presidio este caracterizat de flexibilitate si calitate, reteaua optica care sta la baza sistemului ofera un semnal audio fara interferente cu reduntanta deosebita. In functie de necesitati, sistemul se poate extinde sau restrange fara nicio limitare, beneficiind in acelasi timp si de sistemul ”bucla redundanta” care asigura continuarea functionarii in cazul intreruperii cablului. Indeplinind doua functii in acelasi timp, adresare publica si evacuare, Praesidio garanteaza reducerea costurilor de intretinere.

Plena Public Easy Line: Utilizare Zilnica

Principalele caracteristici oferite de Plena Easy Line sunt: versatilitatea, fiabilitate si usurinta in utilizare. Potrivit pentru locatiile mici si mijlocii, sistemul are o arhitectura tip plug-and-play fiind conceput pentru o instalare cat mai usoara si o utilizare facila, fara a necesita cunostinte aprofundate. Se pot acoperi mai multe zone, acestea putand fi dotate cu control local de volum pentru adaptabilitate crescuta. Calitatea semnalului audio este la cel mai inalt nivel.

Sisteme de conferinta Bosch CCS 800 Ultro

Bosch CCS 800 UltroAtunci cand ai ceva de comunicat asigura-te ca mesajul ajunge clar si in siguranta la interlocutor. Sistemul de conferinta oferit de Bosch iti aduce calitatea si fiabilitatea de care ai nevoie in sala ta de conferinte. Creata si dezvoltata de experti, Bosch CCS 800 Ultro este un sistem inovator care permite conducatorului conferintei sa interactioneze cu pana la 150 de persoane prin intermediul pupitrelor de comanda. In afara de comunicarea in timp real, sistemul ofera si inregistrarea automata a tuturor participantilor, asigurandu-se ca toate informatiile sunt pastrate.
La aceasta se adauga controlul complet al discutiei, cu flexibilitate in instalare si integrabilitatea sistemului de conferinte cu alte sisteme de traducere simultana si distributie audio.

Sistemul de conferinta si traducere simultana DCN Wireless

Sistemul de conferinta DCN Wireless de la Bosch ofera functionalitate exceptionala si libertate in desfasurarea aplicatiilor de orice dimensiune. Transmiterea informatiilor fara fir face din sistem o alternativa fiabila la sistemele cablate. Atunci cand este nevoie de un sistem performant care sa aiba un impact minim asupra locului de desfasurare al conferintei sau atunci cand se doreste un sistem mobil ce poate fi mutat intre sali sau chiar locatii, DCN Wireless este solutia perfecta.
Software-ul de control pentru conferinte permite operatorului un nivel de control ridicat asupra sistemului, acesta poate atribui numele delegatului fiecarei unitati in parte; poate controla microfoanele pe durata intrunirii; poate incepe sau opri sesiunile de vot, precum si afisa, si inregistra in jurnale rezultatele voturilor.
Atunci cand este vorba de o conferinta internationala, DCN Wireless va ofera posibilitatea traducerii simultane a pana la 10 limbi pentru ca informatia sa fie receptionata cat mai clar de participanti.
Sistemul se poate extinde pana la 150 de unitati controlate wireless si cu pana la 95 de unitati cablate din gama DCN Next Generation.

Difuzoare hemidirectionale: durabilitatea in sine

Difuzorul hemidirectional Bosch este proiectat si garantat sa functioneze in conditii extreme. In conformitate cu standardul EVAC, depaseste toate standardele pentru instalatii de alarma vocala. Instalatorii apreciaza includerea de cablaj prin bucla, precum si cablul de siguranta optional. Este disponibil un set de accesorii de suspensie metalice, pentru o instalare fixa a difuzorului.

Proiectoare de sunet – Design perfect si calitate a sunetului

Proiectoarele de sunet sunt recomandate de atractivitatea vizuala egalata de fiabilitatea absoluta si o calitate superba a sunetului. Proiectoarele de sunet au fost concepute special pentru instalarea facila si rapida in locuri unde alte difuzoare nu corespund standardelor. Odata atasate, proiectoarele pot fi orientate cu precizia unui spot luminos, pentru a directiona sunetul exact acolo unde este necesar.

Date de contact

S.C. PROBITAS ITC S.R.L.
Str. Bilciuresti nr.9A, Etaj 4, Bucuresti, 014012
Tel: +40 372 373 372

 

Pentru a ne contacta pe mail

click aici.

 

 

harta_probitas
Pentru harta interactiva apasati pe link-ul Probitas

Cine e Online

We have 29 guests online

Call Center 24/7

Call Center 24/7

Call Center Suport

Pentru suport tehnic contactati Call Center Suport Probitas.
Ne puteti contacta telefonic la numarul 0372.373.372 sau trimitand email la contact@probitas.ro impreuna cu datele dvs. de contact.

Cine ne recomanda:

Portofoliu:

 • Hotel JW Marriott
 • Unirea Shopping Center – Brasov
 • Astra Asigurari
 • Omniasig
 • Aeroportul International Otopeni – Henri Coanda
 • Eurial Invest (Peugeot)
 • Hotel International Bucuresti
 • Hotel International Sinaia
 • Hotel Palas International Iasi
 • Hotel Caro Bucuresti
 • Hotel International Bucuresti
 • Grand Hotel Rex Mamaia
 • Consiliul Judetean Tulcea
 • Cotidianul CANCAN
 • Unirea Shopping Center
 • The Nielsen Company
 • Classic Dome
 • Delphi Diesel Systems
 • Phoenix International
 • iPlay
 • Dumars Ligt
 • Crisbi Clean
 • Elsid SA
 • Dagesh Group
 • Transelectrica
 • precum si altii.
 •  

  Abonare Newsletter


  Sondaj

  Cum ati aflat de Probitas International?

   

   

   

   

   

   

   


    Results