footer

PROBITAS

Tehnology that you NEED

slider2

PROBITAS

Tehnology that you NEED

slider3

PROBITAS

Tehnology that you NEED

Access Control

Sisteme de control acces, interfonie si video interfonie

Sistemele de control acces permit controlarea unui numar nelimitat de usi si locatii. Arhitectura si designul sistemelor le permite sa se plieze pe cele mai exigente cerinte ale pietei. Solutiile de control acces sunt completate de programele necesare realizarii pontajului personalului si de solutiile de turnicheti sau porti de detectie metale si controlul accesului auto. Sistemele de control acces sunt completate de interfoane si videointerfoane ce pot functiona si ca solutii de sine statatoare.

 

Sisteme de control acces si pontaj

De la companii mici, la multinationale, nevoia de control al accesului este prezenta peste tot, sistemul de control acces si pontaj fiind din ce in ce mai raspandit. Structura departamentala a companiilor si necesitatea de siguranta aduc dupa sine nevoia de control fizic al traficului angajatilor si vizitatorilor. Solutiile oferite de Probitas va permit, ca pe langa aceste lucruri, sa aveti solutii de control al accesului completate de programe complexe de pontaj si control al timpului angajatilor dumneavoastra. Probitas ofera sisteme usor de instalat si administrat ce se pot extinde la un numar nelimitat de usi si locatii cu administrare centralizata. Timpul ridicat de functionare al sistemului, in modul online cat si offline, asigura activitatea neintrerupta a companiei.

Fie ca este vorba de un vizitator, un angajat in concediu sau un angajat cu contract pe perioada determinata, sistemele oferite de noi usureaza activitate oricarei companiii prin automatizarea sarcinilor si raportarea detaliata ce o ofera.
Toate sistemele sunt completate de componente fizice de control al accesului cum ar fi: turnicheti, porti de detectie metale sau bariere auto.

 

Sisteme de interfonie si video interfonie

Aceste sisteme sunt menite sa creasca gradul de siguranta al companiei dumneavoastra prin folosirea impreuna cu un sistem de control acces. Integrarea unui sistem de comunicatie, fie ca este vorba de un interfon sau un video interfon, cu un sistem de control acces eficientizeaza timpul angajatilor dumneavoastra. Calitatea semnalului audio sau a imaginilor transmise sunt la cel mai inalt nivel.
Gama de produse oferita de compania noastra este completa pentru a putea satisface orice necesitati: interfoane de interior si exterior, interfoane antivandal, interfoane pentru cai acces auto. Produsele oferite se inscriu in cerintele actuale ale pietei prin modularitate si miniaturizare a elementelor componente. Design-ul produselor este, de asemenea, un element important al modului in care alegem produsele din portofoliu.