footer

PROBITAS

Tehnology that you NEED

slider2

PROBITAS

Tehnology that you NEED

slider3

PROBITAS

Tehnology that you NEED

Cisco Borderless Networks

Noul spatiu de lucru mobil

Totul se transforma intr-un maraton multi-tasking in care navigam aproape non stop pe Internet. Muncim, traim, ne jucam si invatam intr-o lume care nu are granite si nu cunoaste limite. Retelele Borderless – o solutie Cisco – aduc noi experiente privind spatiul de lucru, conectand pe oricine, oriunde, conectand orice device, la orice resurse, intr-un mod sigur, solid, fara limite. Retelele Borderless Cisco se adreseaza provocarilor din afaceri pentru a crea o experienta relationala veritabila, aducand angajatul si clientul mai aproape.

Cu retelele borderless, oricine se poate bucura de un spatiu de lucru dincolo de conventii.
Retelele Borderless Cisco:

  • Fac posibil un nou model de business facilitand o interactiune mai apropriata de client
  • Optimizeaza consumul resurselor
  • Cresc productivitatea folosind orice device, oricand, oriunde
  • Reduc costurile
  • Imbunatatesc eficienta operationala
  • Evolueaza odata cu scalarea si securizarea retelei
  • Permit angajatilor sa lucreze de la distanta in totala siguranta.

Noul spatiu de lucru:

Planul Cisco in 5 etape pentru Borderless Networks furnizeaza un intinerariu catre caracteristicile si serviciile avansate care fac posibila experienta unui noi spatiu de lucru, oricand si de oriunde.

Prima faza: Serviciile de Retea Borderless – Livreaza inovatii in si pe retea care optimizeaza disponibilitatea, performanta si securitatea retelei.

A doua faza: Servicii pentru utilizatorul de retea borderless – Integreaza servicii cheie pentru utilizatori de la mobilitate, la securitate si performanta aplicatiilor in toate elementele retelei.

A treia faza: Politica Borderless – Implementarea unei politici cadru unitare pentru managementul sigurantei, identitatii si accesului la retea sau la resursele de retea.

A patra faza: Integrarea Cadrului Borderless – Aduce inteligenta in retea de la un capat la altul, de la retea pana la terminal prin interfate deschise si extensibile.

A cincea faza: Experienta Borderless – Convergenta serviciilor si sistemelor provoaca experiente superioare pentru utilizatori, indiferent de locatie, device sau aplicatia folosita.