footer

PROBITAS

Tehnology that you NEED

slider2

PROBITAS

Tehnology that you NEED

slider3

PROBITAS

Tehnology that you NEED

Cablari structurate date / voce

Retele de cablare structurata

Retelele complete, de la priza de date pana la patch panel si cabinetul de cablare, cu garantia superlativului calitatii pot fi obtinute doar apeland la specialisti Probitas. Noi va oferim o gama larga de retele structurate pe cupru (cat 5e,cat6/6a, cat 7/7a) si fibra optica. La cablarile structurate obisnuite se adauga cablari de retele structurate inteligente ce permit controlul si supravegherea permanenta a starii tuturor echipamentelor ce fac parte din reteaua dumneavoastra. Retelele realizate in totalitate de Probitas beneficiaza de garantie completa a infrastructurii de pana la 25 de ani.

 

Retele de cablare structurata pe cupru cat 5e, cat 6/6a, cat 7

Comunicatiile de date si voce sunt, de mult, la baza tuturor afacerilor din ziua de astazi. Lipsa acestora aduce dupa sine incetarea activitatii multor companii.Aceste retele pe cupru sunt cele care asigura cablarea pe orizontala, ele fac legatura intre camerele de comunicatii si prizele de comunicatie de pe etaj. Retelele structurate instalate de Probitas sunt menite sa asigure companiilor continuitate si fiabilitate. Retelele structurate trebuie sa va serveasca pe intreaga durata de operare a cladirii, astfel ele trebuie sa fie gandite de la inceput sa suporte aplicatiile ce vor aparea in viitor. In functie de categoria de cablu cu care se va face reteaua, 5e, 6/6a, 7/7a, va asigurati ca aveti suportul si calitatea necesare pentru viitor.

Retele de cablare prin fibra optica

Fibra optica este mediul de comunicatii folosit atunci cand este nevoie de transmisii de date la viteze mai mari sau pe distante mai lungi. Acest mediu de comunicatii asigura o transmitere a semnalului cu pierderi mult mai mici si fara interferente electromagnetice. Conectarea pe fibra optica se face intre puncte ale retelei intre care se transmite un flux mare de informatie si acolo unde cladirea se „conecteaza” la exterior. Alt avantaj al cablarii cu fibra optica este acolo unde spatiul este limitat, un tronson de fibra optica putand sa inlocuiasca o multitudine de cabluri de cupru.

 

Retele de cablare structurata inteligente pe cupru si fibra optica

Retelele de cablare structurata inteligente pe cupru si fibra optica completeaza managementul global al resurselor conducand la reducerea costurilor de intretinere. Acest tip de retele este menit sa eficientizeze si sa usureze implementarea oricarei infrastructuri. Avand la baza o structura de server-client, cablarile structurate „inteligente” sunt concepute pentru a creste gradul de control si vizibilitate al IT managerilor, asupra tuturor echipamentelor din retea indiferent unde sunt acestea. Aplicatia este destinata sa va ajute in toate etapele prin care va trece reteaua: proiectare, implementare si upgrade. Dupa implementare acest tip de infrastructura va asigura monitorizarea continua si completa a fiecarui port din retea, facand vizibile in orice moment modificarile ce au loc. Veti putea sa aflati, in timp real, despre modificari nepermise, intreruperi de legatura sau veti putea planifica de la distanta schimbarile care doriti sa le faceti. Prin managementul global al resurselor, aplicatia va permite o administrare mai eficienta.

 

Teste de retea (calificare si certificare)

Toate retelele de cablare structurata instalate de Probitas beneficiaza de teste de certificare si calificare, cu echipamente de la cei mai prestigiosi producatori in domeniu, oferind calitatea si fiabilitatea dorite si necesare.