footer

PROBITAS

Tehnology that you NEED

slider2

PROBITAS

Tehnology that you NEED

slider3

PROBITAS

Tehnology that you NEED

Administrare si mentenanta pentru echipamente IT & C

Aceste servicii au ca scop asigurarea funcţionări in parametrii doriti de dumneavoastra si fara intrerupere a tuturor echipamentelor IT & C ce le folositi.

Personalul nostru specializat va presta aceste servicii onsite si offsite.

Aceste servicii includ urmatoarele si nu numai:

1. Pentru platforme linux: instalare, configurare si administrare server de fisiere, server de web, server de mail, server de baze de date, server optimizat de acces la internet (DHCP, HTB, DNS, router), protectie SPAM si antivirus, firewall.

2. Pentru platforme Windows Server 2003: instalare, configurare si administrare server de fisiere, server de web, server de mail, server de baze de date.

3. Instalarea, configurarea si administrarea centralei telefonice digitale cu extensii VoIP si ISDN.

4. Instalarea, configurarea si administrarea echipamentelor de retea wired si wireless: routere, switchuri, bridgeuri, media convertoare, patch paneluri, acces pointuri, antene si altele. Mentionam ca dispunem de personal cu certificari CISCO in acest domeniu.

5. Servicii de help desk pentru angajatii dumneavostra: rezolvarea problemelor legate de echipamentele IT cu care se confrunta zilnic personalul dumneavoastra, precum si administrarea si mentenanta statiilor de lucru atat din punct de vedere hardware cat si software.