footer

PROBITAS

Tehnology that you NEED

slider2

PROBITAS

Tehnology that you NEED

slider3

PROBITAS

Tehnology that you NEED

Despre noi

Probitas s-a specializat constant inca din anul 2001 in sisteme de comunicatii si tehnologia informatiei, sisteme de securitate si instalatii de joasa tensiune.

Probitas s-a specializat constant inca din anul 2001 in sisteme de comunicatii si tehnologia informatiei, sisteme de securitate si instalatii de joasa tensiune. Probitas ofera clientilor: beneficii imediate si de lunga durata, calitate, competenta, tehnologie avansata, solutii care pun in siguranta orice afacere. Compania Probitas implementeaza solutii complete colaborand direct cu mari specialisti in domeniu, creand parteneriate strategice si dezvoltand de la an la portofoliul de furnizori. Anul 2009 onoreaza eforturile Probitas cu titlul „Partenerul Anului pentru Tehnologii Emergente” acordat de Cisco, liderul mondial in domeniul IT&C si nu numai.

Viziune

Viziune

Probitas crede in succes, performanta si scopuri atinse. Pentru a ajunge la succes si performanta e nevoie de siguranta si stabilitate. Viziunea Probitas este sa inlesneasca dezvoltatea si cresterea, transformand cu ajutorul tehnologiei, modul de operare a clientilor sai.

Misiune

Misiune

Lumea de afaceri moderna are nevoie de siguranta. Misiunea Probitas este sa garanteze siguranta, stabilitatea si durabilitatea mediului in care lumea evolueaza rapid.

Echipa

Echipa Probitas se dezvolta continuu, sub permanenta indrumare a partenerilor internationali. Echipa s-a dezvoltat, consolidat si sedimentat pe parcursul celor 9 ani de activitate, inginerii Probitas participand la traininguri de specialitate si fiind la curent cu cele mai noi tehnologii din domeniu. Responsabilitatea, seriozitatea, dinamismul si flexibilitatea definesc echipa Probitas.