Deschidere Hotel international Palas Iaşi

16 ian. Deschidere Hotel international Palas Iaşi

Echipa Probitas vă anunță cu plăcere finalizarea celui mai recent proiect la care a luat parte şi anume, deschiderea Hotelului Internaţional Palas Iaşi. În cadrul acestui proiect, instalarea, implementarea, punerea în funcțiune şi mentenanța tuturor echipamentelor ce oferă servicii hoteliere şi tehnologie de ultimă oră pentru oaspeții acestuia, au fost asigurate de echipele noastre. Hotelul Internaţional Palas Iaşi, un hotel de 4* şi al doi-lea hotel din grupul Internaţional Hotels Group unde Probitas își pune amprenta, se poate astfel număra printre hotelurile cele mai sofisticate din România care oferă defapt servicii de 5*.

Localizat în centrul orașului Iaşi, în zona Palas, Hotelul Internaţional este una dintre locațiile cele mai atrăgătoare atât pentru evenimente de orice fel cât şi pentru turiștii de agrement sau cei ce călătoresc în interes de business. Hotelul a fost inaugurat la sfârșitul anului 2013 şi oferă peste 150 de camere sofisticate şi în același timp confortabile, ce pun la dispoziția oaspeților o gamă largă de servicii ca Wi-Fi, Video on demand, IP-TV, automatizări personalizabile ale camerei de hotel cu ajutorul sistemului BMS instalat, precum şi alte facilitați.

Pentru evenimente de tip business, precum conferințe sau întâlniri de afaceri, hotelul pune la dispoziție mai multe săli echipate la cele mai înalte standarde cu sisteme audio şi video de înaltă calitate proiectate şi implementate de echipele Probitas.

În cadrul Hotelului Internaţional Palas Iaşi, Probitas a realizat un proiect de tehnologizare cu infrastructură şi soluții de ultimă generație, folosind echipamente de la furnizori de renume precum Cisco, Nevotek, Bosch, Siemens sau LG care asigură un nivel de confort ridicat şi o experiență unică oaspeților hotelului.

Succesul înregistrat de Hotelul Internaţional Sinaia după renovarea din anul 2012 care a fost deasemenea un proiect finalizat de echipele noastre, a convins conducerea hotelului să contracteze încă o dată Probitas și să extindă chiar gama de servicii şi nivelul de tehnologizare în cadrul proiectului Palas Iași. Automatizarea clădirii cu ajutorul sistemului de BMS permite conducerii hotelului să facă economii semnificative în consumul de energie prin optimizarea alimentarii cu energie a tuturor facilitaților din camera de hotel cât şi în restul hotelului fără a afecta confortul oaspeților, ci din contră.

Sistemul de supraveghere IP şi cel de control acces ce pot fi accesate şi manipulate de oriunde online, sunt deasemenea tehnologii propuse şi implementate de echipele Probitas. Aceste tehnologii aduc un plus semnificativ hotelului atât prin prisma managementului cât şi al oaspeților acestuia. Nu în ultimul rând, Probitas și-a propus ca în cadrul proiectului Palas Iași, să aducă şi infrastructura electrică şi rețeaua de telefoane din hotel la un nivel de calitate şi performanţă ridicat, instalând în cadrul acestuia telefonie IP şi rețele electrice de ultimă generație. Acestea aduc încă odată o economie inteligentă a consumului de energie cât şi servicii diversificate pentru clienții hotelului şi bine înțeles, siguranța tuturor ocupanților acestuia.

Experiența şi profesionalismul echipelor noastre, împreuna cu satisfacția clienților care au beneficiat de serviciile oferite în hotelurile unde Probitas a proiectat şi implementat tehnologie de ultimă oră aplicabilă în industria hotelieră, ne-au semnat cartea de vizita şi astfel, alte hoteluri de renume precum Grand Hotel Rex Mamaia sau Hotel Intercontinental București se număra deja printre locațiile care vor beneficia în curând de soluțiile noastre.

Pentru a afla mai multe despre serviciile oferite de noi, puteți trimite un mail la contact@www.probitas.ro sau puteți cere telefonic informații unuia dintre specialiștii noștri sunând la numărul 0372.373.372.