JW Marriott a ales Probitas!

20 feb. JW Marriott a ales Probitas!

Hotel JW Marriott a ales Probitas!

La sfârşitul anului trecut a fost finalizat cu succes proiectul de cosmetizare camere IT şi electrice din cadrul hotelului JW Marriott Bucureşti.

Reţelele complete, de la priza de date până la patch panel şi cabinetul de cablare, au garanţia calităţii şi pot fi obţinute foarte uşor apelând la specialiştii Probitas, iar un hotel de prestigiu precum Marriott, cu siguranţă își alege atent partenerii, iar de această dată a ales Probitas. Folosind doar echipamente performante ce oferă un grad maxim de siguranţă şi fiabilitate, echipele Probitas au adus hotelului JW Marriott Bucureşti pe lângă acestea, o multitudine de alte beneficii.

Probitas a propus managementului locaţiei măsurarea, analizarea, raportarea și modernizarea reţelei de curenţi slabi a hotelului atât pentru buna funcţionare a tuturor echipamentelor conectate, cât şi pentru asigurarea alimentarii cu energie de calitate la costuri optime.

JW Marriott Bucureşti a înţeles că siguranţa clienţilor şi a angajaţilor săi, stă în lucrurile care nu se văd dar de care depinde însă buna funcţionare a întregului ansamblu. În acest sens, instalaţiile electrice şi reţeaua de curenţi slabi au fost identificate ca fiind extrem de importante pentru infrastructura locaţiei și că orice echipament are nevoie periodic de o revizie capitală. Astfel Probitas, a răspuns acestei nevoi şi a adus hotelului, prin lucrările de mentenanţă desfășurate în cadrul hotelului, o “gură de aer proaspăt” şi a readus siguranţa şi funcţionalitatea activităţilor din hotel la un nivel optim.

Lucrarea de cosmetizare a inclus organizarea, etichetarea, aranjarea şi prelungirea unor circuite din 4 tablouri generale şi 4 camere tehnice. La tablourile pentru care s-au prestat lucrările de cosmetizare au fost înlocuite echipamentele dezafectate şi defecte, s-au montat cabinete noi în locul acestora şi au fost rearanjate circuitele. S-a refăcut identificarea, mutarea, etichetarea şi verificarea circuitelor electrice. Etichetarea circuitelor electrice a ajutat mai apoi la echilibrarea consumurilor pe faze şi nu în ultimul rând, au fost reproiectate schemele monofilare ale tablourilor electrice din cele 4 camere tehnice.

Desfășurarea lucrărilor din camerele tehnice a mai inclus printre altele şi pozarea şi aranjarea cablurilor de curenţi slabi pe patul de cablu sau prelungirea acestora acolo unde a fost cazul, aranjarea lor pe cabinete şi nu în ultimul rând testarea porturilor de date. Probitas se poate lăuda astfel că a adus pentru JW Marriott Bucureşti beneficii precum organizarea şi etichetarea tuturor dispozitivelor de siguranţă pe curenţi slabi precum porturile din patch panel-uri şi switch-uri conform noii configurații, astfel orice defecțiune apăruta putând fi remediată cu uşurinţă deoarece se cunoaşte de acum exact topologia tablourilor, înlăturarea elementelor de siguranţă care pot pune în pericol atât integritatea hotelului cât şi a invitaţilor sau a angajaţilor. Organizarea şi etichetarea tuturor echipamentelor din rack-uri şi înlocuirea rack-urilor vechi cu unele noi mult mai spaţioase şi mai fiabile care ajută astfel la păstrarea unei temperaturi adecvate în interiorul lor pentru funcţionarea echipamentelor în parametrii normali şi optimi.

Pentru a afla mai multe despre serviciile oferite de noi, puteți trimite un mail la contact@www.probitas.ro sau puteți cere telefonic informații unuia dintre specialiștii noștri sunând la numărul 0372.373.372.