Siguranţa pe primul loc: Peugeout şi Probitas

16 mart. Siguranţa pe primul loc: Peugeout şi Probitas

Siguranţa pe primul loc: Peugeout şi Probitas

Având un portofoliu impresionant şi recomandaţi de majoritatea clienţilor, Probitas este alegerea firească pentru cei ce doresc să beneficieze de servicii de cea mai bună calitate. Folosind doar echipamente performante, ce oferă un grad maxim de siguranţă şi fiabilitate, echipele Probitas au fost contractate de această dată de Eurial Invest pentru a reîmprospăta şi upgrada reteaua de curenţi slabi. Probitas a propus astfel, managementului locaţiei, măsurarea, analizarea și modernizarea reţelei de curenţi slabi, în primul rând pentru siguranţa angajaţilor şi a clienţilor din showroom, cât şi pentru buna funcţionare a tuturor echipamentelor conectate.

Punctele vulnerabile, identificate ca având nevoie de serviciile noastre sunt şi cele mai importante, sunt cele care asigură protecţia bunurilor şi a oamenilor din clădire. Sistemele deja instalate de Incendiu, camerele video de supraveghere, sistemul de ontrol şi cel beneficiază în momentul de faţă de o revizie totală efectuată riguros de echipele Probitas.

Pentru ca sistemele de prevenire a oricăror incidente să fie în perfectă stare de funcţionare şi să ofere astfel nivelul de siguranţă dorit, Eurial Invest a solicitat mentenanţa acestora companiei noastre. Centralele de etectie incendiu şi ție a efracţie au fost atent revizuite şi testate, asigurându-se astfel un nivel optim de funcţionare pentru a detecta incidentele şi pentru a oferi siguranţă personalului şi vizitatorilor.

Au fost trecute în revistă , beneficiind de verificări atente până şi cele mai mici piese. Centrala de detecţie a incendiului a fost punctul de plecare pentru operaţiunea de revizie, asigurându-i încă odată  sistemului parametrii optimi de funcţionare pentru un termen cât mai lung.

Reviziile au ca scop menţinerea în limitele de bună funcţionare a instalaţiilor şi sistemelor, atât prin prevenirea producerii unor defecte, cât şi prin înlăturarea defecţiunilor care se pot remedia pe loc şi reprezintă o componentă necesară pentru ca beneficiarul să poată utiliza corespunzător echipamentele în cauză.

Sistemul de control împreună cu camerele de supraveghere şi sitemul de control al efracţiei au fost următorul pas în procesul de mentenanţă desfăşurat de echipele Probitas, asigurând astfel că sunt uşor de operat, că nu prezintă defecţiuni şi că au o arie de acoperire completă asupra intregii suprafeţe de interes din locaţia Peugeot, contribuind astfel la clădirea unei imagini ce inspiră siguranţă şi încredere.

Pe lângă beneficiile evidente aduse de buna funcţionare a echipamentelor de mai sus cum ar fi protecția bunurilor, securitatea clădirii, salvarea vieților şi a bunurilor materiale, alegerea serviciilor de mentenanţă oferite de Probitas vor asigura:

  • Creşterea gradului de protecţie pentru personal şi vizitatori
  • Prelungirea duratei de viaţă a sistemelor aflate în întreţinere
  • Asigurarea funcţionării sistemelor în parametrii de lucru stabiliţi de producătorul echipamentelor
  • Asigurarea desfăşurării activităţii în conformitate cu reglementările în vigoare
  • Îmbunătăţirea eficienţei departamentului intern de securitate
  • Acces 24/7 la personalul Probitas certificat, cu experinţă în mentenanţă.

Pentru a afla care dintre aceste tehnologii și inovații sunt disponibile pe piața din România, contactează echipa Probitas. Pentru a programa o discuție pe această temă cu un reprezentant puteți trimite un mail la contact@www.probitas.ro sau puteți cere telefonic informații unuia dintre specialiștii noștri sunând la numărul 0372.373.372.