Probitas la Cisco Connect 2014

10 feb. Probitas la Cisco Connect 2014

Cisco Connect 2014 – 15 mai 2014, cea de-a unsprezecea ediţie a evenimentului anual Cisco, eveniment unic în industria IT&C din România, este un eveniment ce continuă tradiția Cisco Expo și care propune publicului sesiuni bazate pe tehnologii şi tendinţe ce vor influenţa viitorul, dar şi pe soluţii specifice, conectate la piaţa locală.

Totul, în prezent, este mai mult sau mai puţin legat de felul în care reuşim să avem conexiunile necesare, să avem în permanenţă asigurată conectivitatea de care avem nevoie indiferent de activitatea pe care o întreprindem sau să ştim unde şi cu ce sau cine să ne conectăm pentru a asigura succesul afacerii noastre. Probitas, partener premium în cadrul evenimentului Cisco Connect 2014, are plăcerea să prezinte mai multe tehnologii de ultimă generaţie. Soluţiile prezentate sunt menite să ofere beneficii multiple precum: productivitate crescută, siguranţa şi bunul mers al activităţilor specifice fiecărei afaceri în parte.

Probitas, echipă care s-a consolidat şi specializat pe parcursul a 13 ani în domeniul IT&C a ales, din întreaga paletă de tehnologii pentru care este calificat, să prezinte în cadrul evenimentului Cisco Connect un număr de 5 tehnologii, respectiv:

  • Cloud Powered Hospitality IPTV
  • IP Telephony
  • Video Surveillance
  • Control Access
  • Routing & Switching

Cea dintâi tehnologie din listă, Cloud Powered Hospitality IPTV, este un serviciu nou pe care Probitas îl va lansa în curând în colaborare cu unul dintre furnizorii de servicii de internet și televiziune de pe piața românească. Acest produs este, de fapt, o platformă personalizată și interactivă de IPTV, care înglobează tehnologia clasică de IPTV împreună cu o multitudine de servicii adiacente şi opțiuni suplimentare, ce vor schimba radical imaginea şi aşteptările beneficiarilor de la acest tip de serviciu.

Cisco Unified Communications, IP-Telephony într-un cuvânt, una dintre componentele cheie din suita obligatorie a oricărui hotel, ce asigură o fundaţie solidă şi facilitează adoptarea ulterioară a mai multor tehnologii. Soluţia Cisco, alcătuită din echipamente de telefonie IP de ultimă generaţie, livrează conectivitate facilă, creştere a productivităţii personalului şi posibilitatea gestionării centralizate a sistemului. Soluţia integrează servicii suplimentare pentru utilizatori, oferă securitatea şi performanţa aplicaţiilor componente şi alcătuieşte baza unui sistem de comunicare performant şi sigur.

În altă ordine de idei, o componentă importantă, care nu ar trebui sa lipsească din nici un hotel, dar în aceeaşi măsură necesară şi în multe alte domenii de activitate, este soluţia de securitate fizică aleasă pentru perimetrul de interes. Serviciul de Video Surveillance, propus de noi, are la bază dispozitive performante, care înlesnesc capturarea, transmiterea, vizionarea, înregistrarea şi managementul surselor video analogice sau bazate pe IP. Soluţia prezentată vă va ajuta să vă optimizaţi resursele de personal în timp ce beneficiaţi de cea mai bună securitate fizică de pe piaţă, ce permite integrarea echipamentelor de tipuri diferite şi de la furnizori diferiţi.

Sistemul de Control Access propus răspunde provocărilor de a spori eficienţa de gestionare şi control al accesului în locații single-site sau multi-site. Sistemul este scalabil şi flexibil, permiţând upgrade-area treptată, în funcţie de necesităţile şi bugetul locaţiei respective. Prin sistemul de Control Access prezentat se pot gestiona până la câteva mii de uşi. Acesta permite combinarea mai multor module pentru a crea o soluţie finală croită exact pentru nevoile clientului şi, cel mai important, se poate gestiona cu uşurinţă de la distanţă.

Nu în ultimul rând, Probitas vă prezintă soluţia de Routing & Switching. Când totul este un maraton multi-tasking, în care navigăm aproape non stop pe Internet sau prin resursele din reţea, soluțiile oferite de Probitas, creează o bază sigură şi performantă pentru beneficiar şi noi experienţe privind spaţiul de lucru, conectând pe oricine, oriunde şi cu orice dispozitiv, la resursele companiei. Oricine va alege soluţiile de Routing & Switching, pe care Probitas le propune, se va putea bucura de un spaţiu de lucru dincolo de convenţii şi de limite, având la dispoziţie calitatea, siguranţa şi stabilitatea sistemelor se reţea oferite de Cisco.

În prezent, în orice organizaţie sau arie de activitate, un rol strategic îl are capabilitatea de conectare, de control şi de scalabilitate a sistemelor care ne înconjoară şi de care avem atâta nevoie pentru a ne desfăşura activităţile de zi cu zi. Din această cauză, Probitas a ales să ofere servicii şi produse de cea mai bună calitate, care să asigure performanţa soluţiilor prezentate şi care garantează rezultatele cele mai bune, împreună cu cel mai bun raport productivitate, performanţă si preţ pentru clienţii săi.

Pentru a afla mai multe despre serviciile oferite de noi, vă aşteptăm la standul nostru din cadrul evenimentului Cisco Connect – ce va avea loc la Willbrook Platinum Business & Convention Center între orele 09:00 – 17:15 pe 15, mai 2014 sau puteți trimite un mail la contact@www.probitas.ro ori puteți cere telefonic informații unuia dintre specialiștii noștri sunând la numărul 0372.373.372.